REFRAME - Aanmelding kick-off

In november 2015 is het Europese project REFRAME door de stuurgroep van het INTERREG 5B programma goedgekeurd. Aan het project nemen 15 deelnemers uit België, Denemarken, Duitsland, Nederland en Zweden deel.
 
Beter eten – meer werk
Het gaat erom dat de partners samen nieuwe coöperatieve voedselnetwerken op regionale schaal uitwerken waarin producenten, verwerkers, distributeurs en grote consumenten met elkaar samenwerken. Het doel is om slimme specialisaties en innovatieve business-strategieën voor regionale ondernemers voor te berieden en te bundelen in een ondersteuningspakket voor het regionale bedrijfsleven. Consumenten moeten meer en beter eten uit de regio kunnen krijgen, en voor ondernemers moet er meer werkgelegenheid in deze sector komen.
 
Kick-off meeting
Op woensdag 19 april vindt de kick-off voor de partners plaats. Op donderdag 20 zijn belangstellenden in de regio uitgenodigd om kennis te maken met de partners, hun regio’s en de specifieke acties in het project. Hiervoor hebben we een programma voorbereid, waarvoor u zich t/m 16 april kunt aanmelden.
De uitnodiging met link voor aanmelding vindt u hier